HISTORIEN BAG

Trappen ned til Tappo er den behageligste vej til Paradis..!

Hertugens Kælder, vis historie stammer helt tilbage fra 1634, hvor den dengang af kongen udpegede rådsformand boede i ejendommen. Han brugte denne kælder som sit forrådskammer. I dag danner den rammen for Sønderjyllands første rigtige vinbar – Tappo, hvilket i øvrigt betyder ”prop” på italiensk. Vi slog dørene op første gang den 1. august 2011.

Her finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine, som alle er nøje udvalgt og importeret af ejeren selv. Du vil derfor her kunne nyde vine, der ikke findes i nogle butikker i Danmark.

Vi vil gerne, at du og dine gæster også kan nyde de gode vine derhjemme, så derfor kan du med fordel købe vinene med hjem til absolut favorable priser – blot spørg betjeningen.

Om Tappo

Tappo er mødestedet med hyggelig sydlandsk atmosfære, god mad af høj kvalitet og masser af spændende vine fra egen import.

Her finder du et menukort der hele tiden følger sæsonen, krydret med små finesser. Til det er der en lang række spændende vine som du ikke finder andre steder i Danmark. Du kan også købe vinene med hjem til absolut favorabel pris.

Tappo
Torvet 6A – 6100 Haderslev
Tlf. 60 10 10 12
Mail: info@tappo.dk
Web. www.tappo.dk

Åbningstider:

Tirsdag: kl. 17 – 22

Onsdag: kl. 17 – 22

Torsdag: kl. 17 – 22

Fredag: kl. 12 – 23

Lørdag: kl. 12 – 23