Vinrejser

Vinrejse til Sicilien fra den 2. til og med den 6. maj 2017 

2. maj – Afrejse fra Hamburg til Catania (Sicilien) Herefter går turen videre i bus mod vest til Marsalaområdet. Der vil være frokost undervejs. Vi tjekker ind på hotel DiSio, hvorefter der vil være tid til afslapning, og senere dinner på hotellet.

3. maj – Vi vil starte dagen med at ta´ud og se hvordan man udvinder middelhavssalt, og gå lidt rundt i området. Herefter besøger vi den første vingård, hvor der vil være rundvisning og smagning, samt frokost. Lidt afslapning før vi ta´r på vinbar og senere spiser dinner.

4. maj – Her starter dagen stille og rolig, men sen formiddag går turen til den næste vingård for at besigtige den og smage deres vine. Herefter vil der være mulighed for at ta´ til Segesta templet eller teatret. Vi ta´r tilbage til hotellet for at spise dinner.

5. maj – Vi tjekker ud fra hotellet og kører med øst til området omkring Etna. Vi vil stoppe undervejs for at besøge en vingård og spise frokost. Derefter fortsætter vi til vores nye hotel og der er tid til afslapning eller en byvandring. Vi spiser dinner på hotellet om aftenen.

6. maj – Vi tjekker ud på hotellet for at ta´ på vulkanen Etna. Det er frivilligt hvor langt man ønsker at ta´med op. Der kan arrangeres andre aktiviteter hvis der skulle være en gruppe tilbage som ikke ønsker at ta´ på Etna. Sidst på dagen kører vi til lufthavnen for at flyve hjem.

Turen koster 7.750,- kr. pr. pers incl. fly, bus, hotelophold i dobbeltværelser, mad og drikke under måltiderne, samt de forskellige smagninger og udflugter.

NB. Der er ikke arrangeret bus til Hamborg, men kan evt. komme som et tillæg, hvis der viser sig et behov for det.

Tilmelding kan ske på mail: info@tappo.dk

Venlig Hilsen

Teamet fra Tappo.

Tidligere rejser


Piemonte – forår 2015